Képgaléria

800-82fp93-dsc04734

Leírás

Modern élet a yacht kikötőnél

Számtalan nemzetközi, és itthoni példát találunk, ezek mind azt bizonyítják, hogy a vízre, illetve a vízpartra épülő létesítmények nagyon népszerűek, keresettek. A tervezők egy impozáns, külföldön már jól ismert, "waterfront" épületegyüttest álmodtak a helyszínre, s ez meg is valósult. A Prestige City part menti területén épült yacht kikötővel Budapest vízi közlekedése ismét visszahelyeződött a mindennapos használat szintjére, amely nemzetközi mércével mérhető szolgáltatásai révén és a rendszeres MAHART-járatok indításával kívánja erősíteni a köztudatban a Prestige City, a vízpart és a Duna harmonikus kapcsolatát.

A Duna Plaza mögött, a Duna-parton 4 egyedi stílusú, 7-8-9 szintes torony épült fel, ezekben összesen 127 db, 32-133 nm-es lakás kapott helyet.

Elhelyezkedés: Párlépés a Duna, a lakótornyok elég távol vannak a forgalmas Váci úttól, így zavartalan lehet a pihenés és a szabadidő otthoni, vagy vízparti eltöltése. Ugyanakkor rövid séta a Duna Plaza és a közeli metró megállótótól néhány perc alatt a Westendbe és a belváros más részeire is eljuthatunk.


Posta Péter

Eladó Ingatlanok

 

A keresés eredménye 1 találat

Térkép×