Képgaléria

Leírás

Duna-part, panoráma, kiváló otthonok

A modern városi lét és a nyugodt zöld övezet harmóniája a város szívében, amely sikeresen ötvözi a pezsgő, modern városi létet a nyugodt zöldövezeti életstílussal. A lakópark adottsága és a Duna közelsége minden generáció számára ideális otthont biztosítanak.

A kilencedik emeleten itt is tágas penthouse lakások kaptak helyet hatalmas teraszokkal. A földszinten, a lakók kényelmét szolgáló 24 órás biztonsági és portaszolgálat, valamint egy kisebb fitness terem is működik. Az épület hullámvonalas kialakítása révén szinte minden lakás zavartalanul élvezheti a gyönyörű panorámát. Ez az egyetlen olyan épület együttes, ahol a földszinti teremgarázsból is zavartalan a Duna látványa. A Duna-parti sétányon kapott helyet egy gyönyörű játszótér is, ahol az ott lakók gyermekei szabadon játszhatnak

Elhelyezkedés: Megközelíthetősége könnyű, mivel a belvárostól alig 15perc alatt elérhető a Váci úton autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A 3-as metro közelsége, a pár perc sétára található Duna Pláza és a Duna part háromszöge a mindennapi igények kielégítéséhez és a szabadidő eltöltéséhez is ideális helyet biztosít.

Posta Péter

Eladó Ingatlanok

 

A keresés eredménye 2 találat

Térkép×