Duna Terasz Prémium

Képgaléria

duna terasz premium (1)

Leírás

EGY OTTHON KIVÁLASZTÁSA ÉLETRE SZÓLÓ DÖNTÉS IS LEHET.
MIÉRT KÖTNÉL KOMPROMISSZUMOKAT?

Ki ne szeretne egy olyan lakást, ahol valóban örökpanorámát élvezhet a Duna partján. Ezt a határtalanságot adja a Duna Terasz Prémium. A szomszédban óriási zöld felületek, sétányok és játszóterek találhatóak, de jó választás akkor is, ha Ön a kései órákban ér haza, hiszen estig nyitva tartó bevásárlási, sportolási és szórakozási lehetőségek várnak a nagyon közel.

Grill-parti a nagy teraszon: Képzelje el, hogy a teraszán grill-partit tart vagy vacsorázik az erkélyén. A lakások mindegyikéhez ideális méretű, jól használható terasz vagy erkély kapcsolódik, az első emeleten pedig nagy méretű tetőkertek vannak. A Foka-öböl felé tájolt, 9 emeletes ház jellegzetessége, hogy az épületszárnyak vége lépcsőzetes teraszokban végződik. Ennek köszönhetően a lakók akár a nappalijukból gyönyörködhetnek a varázslatos kilátásban. Az épületszárnyak gondozott belső kertet ölelnek közre, ahol esztétikus feszített víztükör is várja a lakókat.

Befektetés: A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. Minden évben jelentősen növekszik az értékük, így akár kiemelkedő 7% körüli várható hozamot biztosítanak. Ezeket a lakásokat gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni és akár 10 % bérleti hozamot is realizálhat velük a befektető.

Posta Péter

+36 70 620 2627


Eladó Ingatlanok

 

A keresés eredménye 28 találat

Térkép×