Képgaléria

3-1-800x800

Leírás

Főúri kényelem, prémium minőségben

Luxus szálloda élménye a hétköznapokban, szemet-lelket gyönyörködtető szépség egy életen át a belváros úri negyedében. Ha erre vágyik, Önnek a Cézár Házba kell költöznie!

Kiváló befektetés: Az itteni lakásokat a mai napig sokan szeretnék megvenni vagy kibérelni, mégpedig hosszú távra. Főleg azért, mert a kitűnő helyen lévő, nagy erkélyes, jó elosztású, napfényes otthonokat valóban prémium minőségben építették. A lakások értéknövekedése folyamatos, az ingatlanokat magas áron lehet kiadni igényes embereknek.

Változatos lakásméretek. A komplexum öt darab, kilencemeletes épületből áll, a beruházást a piac egyik meghatározó vállalkozása, az Autóker Holding Zrt. végezte, a cég már több, mint 2000 lakás építését irányította Budapesten. A társasházban összesen 316 lakás található, általában 2-5 szobásak, mindegyikük nagy erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A nappali és egy hálós lakások 50-60 négyzetméteresek, a 2 hálósak 60-80 négyzetméteresek. A kilencedik emeleten penthouse lakásokat alakítottak ki, ezek 60 vagy 100 négyzetméter alapterületűek. Minden épület tetején szökőkutas tetőkert épült, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a városra. A komplexumban éjjel-nappali portaszolgálat üzemel kamerás ellenőrző rendszerrel. A lakók kényelmét a fitness-terem és a kétszintes mélygarázs is növeli.


Elhelyezkedés: A XIII. kerület csendes környezetében, közel a Dunához, a Hegedűs Gyula utca –Tutaj utca - Visegrádi utca- Bessenyei utca által határolt területen.

Posta Péter

+36 70 620 2627


Eladó Ingatlanok

 

A keresés eredménye 0 találat
  • Nincs találat.

Térkép×