https://marinaingatlan.hu/properties/duna-terasz-premium-a804/ http://www.marinaingatlan.hu

Danubius utca 5., Budapest, Pest, Magyarország, 1138Duna Terasz Prémium


Posta Péter +36706202627

Általános tények

Társasházak: Duna Terasz Prémium
Terület: 77 m2
Erkély/Terasz mérete: 58 m2
Szobák száma: 3
Emelet: 8
Kilátás: Panorámás
Tájolás: Nyugat
Épület szintjeinek száma: 9
Épült: 2019

Tulajdonság:

Tulajdonság:

# Teremgarázs vásárolható
# Portaszolgálat
# Panorámalift
# Klíma előkészítés
# Alacsony rezsi

Felszereltség:

#Wi-fi
#Redőny előkészítés
#Minőségi konyhabútor
#Beépített sütő
#Amerika konyha
 

Leírás:

Azonnal költözhető!
A Marina Parton eladó egy NY-i tájolású, Dunai Panorámás, 8.emeleti, 77m2-es világos lakás 58m2-es terasszal. Mindkét teraszról élvezhetjük a Dunai Panorámát.
A gépesített konyha az ár részét képezi!

Társasházról:
A belső kert játszótérrel, hangulatos világítással övezett sétányokkal, színpompás virágokkal, valamint esztétikus feszített víztükörrel kerül kialakításra. Képzeld el, hogy a teraszodon grillezel vagy az erkélyeden vacsorázol. A lakóparkban található lakások mindegyikéhez ideális méretű, jól használható terasz vagy erkély kapcsolódik

A környék:
Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: igényes éttermek, kávézók,élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, tenisz pálya, futó pálya. Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost. 

Befektetés:
A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak. 

Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!

Térkép:

Pontos cím: Danubius utca 5.